browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

14 activitats gratuïtes per un cap de setmana en família a Llançà

Activitats en familia a Llançà per la tardor 2017
Posted by on 30 agosto, 2017

L’Ajuntament de Llançà ha programat pels mesos vinents de setembre, octubre i novembre 2017 tot un seguit d’activitats per realitzar en família els caps de setmana. Seguint el model d’activitats del «Llançà Summer 2017» es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals molt interessants i en la seva majoria, gratuïtes.

Per una banda, els visitants podran descobrir els paratges més emblemàtics de Llançà i els seus voltants a través de les ja consolidades visites guiades familiars «Els ulls de la sirena», «L’essència de Cap de Ras», «El Tresor del Pirata Tort», «Els Tresors del Mar», «Animals i animalons de l’Albera» i «Un Passeig en família pel Camí de Ronda».

A la vegada podran descobrir el Llançà Medieval amb el Monjo Crispí en el Marc de les Jornades Europees de Patrimoni, «Llançà i el Parc Natural del Cap de Creus» i «La porta d’entrada al Cap de Creus» segons els artistes Gimeno, Terruella i Martínez Lozano a través del Museu de l’Aquarel·la de Llançà.

Cal destacar que gràcies a l’èxit de la darrera tardor, es tornaran a oferir propostes com el «Ioga en família», la interessant activitat d’ «Anellament d’Ocells» i la «visita a les Vinyes del Celler Hugas de Batlle», aquesta vegada en trenet.

Aquesta tardor es recuperarà també la visita guiada «Llançà & búnquers» que permetrà descobrir els noms del paisatge a través de la finestra dels búnquers.

I finalment recalcar que el pròxim mes de novembre s’oferirà, cada dissabte, una sortida de senderisme familiar per descobrir totes les rutes locals de senderisme del municipi. En aquest sentit es proposen sortides per conèixer els entorns de Llançà on predominen els principals senders de l’ Espai Natural de l’Albera i del Parc Natural de Cap de Creus. Vine a fer un novembre de senderisme a Llançà!

Company Turístic us ofereix diferents allotjaments al municipi,  amb preus especials durant aquests mesos:  concretament, a partir d’entre 13 i 19 €/nit i persona en apartaments de 6 persones durant els mesos de juny, setembre, octubre, novembre i desembre 2017 (mínim 3 ó 4 nits).

Vine a Llançà

 

One Response to 14 activitats gratuïtes per un cap de setmana en família a Llançà

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *